Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854059

Amistoso (Int.) 730854059 Información oficial sobre el partido 730854059 en Hattrick

03.04.2024 16:30:00

FC Lysgaard Alineación oficial del equipo 'FC Lysgaard' en el partido 1 - 9 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Lysgaard Alineación oficial del equipo 'FC Lysgaard' en el partido 0 - 8 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lysgaard

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lysgaard van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Nicolai Gam que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mads Plesner estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ian Ankerstjerne, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Ian Ankerstjerne de Lysgaard va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rıza Bodur de Lysgaard la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GAT NEGRE

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, NEGRE es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pietro Buvelot es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Hamza Serroukh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lysgaard. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Christoph Mayr la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NEGRE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 29.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, NEGRE va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Gauca.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Nomdedeu va augmentar l'avantatge de NEGRE a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hamza Serroukh de NEGRE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Luis Porcel Muñoz de NEGRE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al NEGRE per augmentar la diferència al marcador a 1 - 8 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Claudiu Uscoiu. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): José Prado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 91, i va fer pujar el 1 - 9 per a NEGRE.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): NEGRE va estar a punt de marcar quan José Prado va fer una passada impressionant a Hamza Serroukh, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): NEGRE quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pietro Buvelot va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Gauca.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mart van Dijke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.