Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730853203

Amistoso (Int.) 730853203 Información oficial sobre el partido 730853203 en Hattrick

03.04.2024 17:20:00

FC Wouw Alineación oficial del equipo 'FC Wouw' en el partido 4 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Wouw Alineación oficial del equipo 'FC Wouw' en el partido 6 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,3 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wouw

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Baltazar Krzysztofowicz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Wouw amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Baltazar Krzysztofowicz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Wouw va posar-se per davant 3 - 2 al minut 56, quan Ondřej Jelínek va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Olgierd Bajerski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wouw es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dennis Rembrücken va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Baltazar Krzysztofowicz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Teodoro Chamarro al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Çağatay Kılıç va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Conrad Biesterfeld quedar desmarcat i marcar per a Guazamara al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Guazamara va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Győző Valyuch va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en José Ernesto Valbuena.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 90 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dorian Lecoeuvre va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Conrad Biesterfeld de Guazamara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Győző Valyuch de Guazamara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.