Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851786

Amistoso (Int.) 730851786 Información oficial sobre el partido 730851786 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 1 - 2 Mostly_Harmless Alineación oficial del equipo 'Mostly_Harmless' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 2 - 0 Mostly_Harmless Alineación oficial del equipo 'Mostly_Harmless' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maister Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): César Hervoso va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos Zigüenza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nelson Álvarez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 210 Minuto 51 (Ocasión de falta): En Erling Rosenvinge va fer una magnífica aturada al minut 51, tot i el bon llançament de falta de Pierre-Adrien Monneret.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anton Maria Sanfeliu de Maister es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Irurreta de Maister va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mostly_Harmless

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, Mostly_Harmless es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lars Berg Vestly es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Mostly_Harmless el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rolf Do va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Zankowski de Mostly_Harmless va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.