Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851091

Amistoso (Int.) 730851091 Información oficial sobre el partido 730851091 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

Abaks Sterdam Alineación oficial del equipo 'Abaks Sterdam' en el partido 3 - 2 SV Wetzen & Stauchen Alineación oficial del equipo 'SV Wetzen & Stauchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abaks Sterdam Alineación oficial del equipo 'Abaks Sterdam' en el partido 2 - 0 SV Wetzen & Stauchen Alineación oficial del equipo 'SV Wetzen & Stauchen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abaks Sterdam

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Sterdam s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Marcin Matuszak per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Sterdam prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Dave Deravet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Franciszek Selwa quasi dona a Sterdam l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després de 9 minuts, Yiorgos Loumpakis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a Sterdam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dave Deravet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Michał Wierzbiński de Sterdam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Seth Sergeant de Sterdam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SV Wetzen & Stauchen

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Stauchen va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Mirko Pykälä, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 125 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Folke Bliemetsrieder va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 1 al minut 22.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Stauchen van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 52, quan Christian Kirschkaten va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.