Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730850748

Amistoso (Int., RC) 730850748 Información oficial sobre el partido 730850748 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 4 - 1 FC New YoWaX Alineación oficial del equipo 'FC New YoWaX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 5 - 0 FC New YoWaX Alineación oficial del equipo 'FC New YoWaX' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Angel Ocampo va donar a PFRVCRML un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hugo Marcelo Saavedra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Albacar es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PFRVCRML a 4 - 0. Silvio Pozuelo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nacho Soto Mediero de PFRVCRML va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El PFRVCRML ho intentava per la dreta per mitjà de Ricardo Labraña Peña, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nacho Soto Mediero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Konstantinos Tositsas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonij Krkoč va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Konstantinos Tositsas va rematar alt.

FC New YoWaX

Goles Goles

  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 els visitants van aconseguir el 4 - 1 quan Gennaro Alippi va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de YoWaX va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Hespital va sortir per sobre el travesser.