Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730850413

Amistoso (Int., RC) 730850413 Información oficial sobre el partido 730850413 en Hattrick

03.04.2024 15:25:00

Ghostface Team Alineación oficial del equipo 'Ghostface Team' en el partido 4 - 1 TJ Sokol Dětenice Alineación oficial del equipo 'TJ Sokol Dětenice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ghostface Team Alineación oficial del equipo 'Ghostface Team' en el partido 2 - 0 TJ Sokol Dětenice Alineación oficial del equipo 'TJ Sokol Dětenice' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghostface Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Gerardo Zancolò ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ghostface es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alin Christescu per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martin Polyák va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gino Alexandre va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alin Christescu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rigobert Zambo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Gerardo Zancolò va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, François-Xavier Fouillade arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ghostface va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gino Alexandre en un 1 contra 1 amb el porter Martin Polyák, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 101 per blocar una centrada d'en Abdoul Dicko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ghostface.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Al minut 107 es va veure una gran oportunitat per a Ghostface per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rigobert Zambo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ghostface, Rigobert Zambo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Ghostface François-Xavier Fouillade no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martin Polyák es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Brieuc Bourdier de Ghostface, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martin Polyák en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

TJ Sokol Dětenice

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 73 minuts Matouš Balko va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Ivo Šafránek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nicolas Duchêne va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Martin Gabor, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dětenice, Boris Čagánek, col·locà la pilota just a les mans d'en Janusz Pilecki. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jaroslav Ondruch de Dětenice va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Dustin Manthey de Dětenice va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 1.