Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730850293

Amistoso (Int., RC) 730850293 Información oficial sobre el partido 730850293 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 4 - 1 Kwadrat Legnica Alineación oficial del equipo 'Kwadrat Legnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 1 Kwadrat Legnica Alineación oficial del equipo 'Kwadrat Legnica' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Team:Over va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 49 Krzysztof Burdach va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Krzysztof Burdach va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Team:Over.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Team:Over va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cristian Erofei, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Lúcio Soares Vieira va augmentar la diferència de Team:Over a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En José Eraso va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Krzysztof Burdach, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dan-Åke Frostenhult! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osvaldo Chancahuana de Team:Over va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osvaldo Chancahuana va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Team:Over va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Kwadrat Legnica

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Wiktor Strulak de Kwadrat va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jarosław Stańczyk.