Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730850011

Amistoso (Int.) 730850011 Información oficial sobre el partido 730850011 en Hattrick

02.04.2024 21:30:00

Riverside Blues FC Alineación oficial del equipo 'Riverside Blues FC' en el partido 3 - 1 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Riverside Blues FC Alineación oficial del equipo 'Riverside Blues FC' en el partido 4 - 0 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverside Blues FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Riverside van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dewi Lewis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Shawn Lathe es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jason Goodwin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Riverside.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Shawn Lathe de Riverside gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Paulino Éstoa. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Javier Huerta quasi redueix la diferència al marcador al minut 60, però una gran estirada d'en Dan Keen va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Leckwith van seguir progressant per la banda dreta. Sergio Orquín va tenir la seva oportunitat al minut 73, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 窦 (Dou) 群华 (Qunhua) de Leckwith amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.