Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730849680

Amistoso (Int., RC) 730849680 Información oficial sobre el partido 730849680 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

Eracle F.C. Alineación oficial del equipo 'Eracle F.C.' en el partido 5 - 1 HT Eldkraft Alineación oficial del equipo 'HT Eldkraft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eracle F.C. Alineación oficial del equipo 'Eracle F.C.' en el partido 3 - 0 HT Eldkraft Alineación oficial del equipo 'HT Eldkraft' en el partido
Tiene suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eracle F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Matusalém Hipólito ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Eracle es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Leonardo Arthur Branco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Cosme Arvayo de Eracle va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Cosme Arvayo va incrementar l'avantatge de Eracle amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Eracle va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gioele Larosa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Eracle va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Cosme Arvayo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Matusalém Hipólito va marxar per velocitat al minut 10 i va fer una passada de la mort a Alessandro Antonioli, però aquest va fallar.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alessandro Antonioli va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gioele Larosa, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leonardo Arthur Branco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Cosme Arvayo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Téozinho Tavares Jr. de Eracle es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

HT Eldkraft

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El contraatac de Eldkraft va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Yakiv Gurka va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Eldkraft sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Erast Kachalov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eldkraft, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Yakiv Gurka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilya Parshakin de Eldkraft amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.