Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848818

Amistoso (Int.) 730848818 Información oficial sobre el partido 730848818 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 2 - 9 overthinkers Alineación oficial del equipo 'overthinkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 1 - 9 overthinkers Alineación oficial del equipo 'overthinkers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Canario

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Diego Beamud va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Canario empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jesús Onrubia Rivas va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Daniel Ladrero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

overthinkers

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): quarks agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Iraklis Akasis amb mestria.
  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): quarks va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Iraklis Akasis va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Iraklis Akasis va demostrar la seva experiència quan al minut 33 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 3. És un murri!
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Iraklis Akasis va augmentar l'avantatge de quarks a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a quarks l'avantatge per 1 - 5. Iraklis Akasis en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Gertjan Mellaerts des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): quarks va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 7, quan Iraklis Akasis va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Yiorgis Siozos va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 8 al marcador per a quarks.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Christos Katsavos de quarks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 9 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Christos Katsavos va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Marian Tarnowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.