Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848550

Amistoso (Int.) 730848550 Información oficial sobre el partido 730848550 en Hattrick

02.04.2024 19:25:00

Colo-Colo Trnava Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo Trnava' en el partido 2 - 2 Ac Picchia Alineación oficial del equipo 'Ac Picchia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Colo-Colo Trnava Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo Trnava' en el partido 2 - 2 Ac Picchia Alineación oficial del equipo 'Ac Picchia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colo-Colo Trnava

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adrián Sláviček, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 110 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, Colo van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Adrián Sláviček va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zsolt Fekete va rematar alt.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Colo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tibor Nikolov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Anton Krok hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Anton Gregovský va estar a punt d'empatar per a Colo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Benedetto Gecele va desviar la pilota a l'últim instant.

Ac Picchia

Goles Goles

  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 58, en Dan Sjögren la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alejandro Fonoll que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Eidvilas Murštis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kay Pot va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tapio Reunanen va fer una jugada per la banda esquerra, però Ján Vinduška va aturar el seu xut.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kay Pot que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Tapio Reunanen al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Alejandro Fonoll va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.