Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848543

Amistoso (RC) 730848543 Información oficial sobre el partido 730848543 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido 3 - 1 DE ORO Y CARBON Alineación oficial del equipo 'DE ORO Y CARBON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.Cerrito de Futbol Alineación oficial del equipo 'C.Cerrito de Futbol' en el partido 5 - 1 DE ORO Y CARBON Alineación oficial del equipo 'DE ORO Y CARBON' en el partido
Tiene mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.Cerrito de Futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Jim Luirink va donar a C.Cerrito un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): C.Cerrito va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Idor Bistrov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): C.Cerrito va augmentar la diferència quan Błażej Dymowski no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Baran Okumuş estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lazar Mazić, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Molena va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lazar Mazić va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

DE ORO Y CARBON

Goles Goles

  • 164 Minuto 11 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 11 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de PEÑAROL. Farzad Bazparan el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Antón Haro al minut 31 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 50 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Farzad Bazparan amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Amândio Martins va fer una estirada espectacular al minut 70, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Dušan Vujić.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): PEÑAROL van seguir progressant per la banda dreta. Miguel Corders va tenir la seva oportunitat al minut 77, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): PEÑAROL va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en 彭 (Peng) 英风 (Yingfeng).

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antón Haro de PEÑAROL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Corders es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piero Ahrendts.