Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848285

Amistoso (Int.) 730848285 Información oficial sobre el partido 730848285 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 8 - 1 Estafa Maestra Alineación oficial del equipo 'Estafa Maestra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
osete Alineación oficial del equipo 'osete' en el partido 9 - 0 Estafa Maestra Alineación oficial del equipo 'Estafa Maestra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

osete

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raül Mesull, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, osete va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sebastián Zapata, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): osete va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marc O'Kelly va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marc O'Kelly va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): osete va aconseguir el 5 - 1 quan Raül Mesull va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan osete va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sebastián Zapata des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Marc O'Kelly de osete va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maestra. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Javier Coquero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del osete es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 1 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marc O'Kelly de osete va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Javier Coquero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Estafa Maestra

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eliacín Ibáñez de Maestra va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Birger Meiniche de Maestra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.