Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730848148

Amistoso (Int., RC) 730848148 Información oficial sobre el partido 730848148 en Hattrick

04.04.2024 03:00:00

ROJO Y NEGRO COLON Alineación oficial del equipo 'ROJO Y NEGRO COLON' en el partido 0 - 5 Dragonwell Tea Sippers Alineación oficial del equipo 'Dragonwell Tea Sippers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ROJO Y NEGRO COLON Alineación oficial del equipo 'ROJO Y NEGRO COLON' en el partido 0 - 3 Dragonwell Tea Sippers Alineación oficial del equipo 'Dragonwell Tea Sippers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROJO Y NEGRO COLON

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Alex Demoulin va estar a punt d'empatar per a NEGRO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kendell Wagler va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Santiago Carlos Gatti marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Eftichios Stefopoulos que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Alex Demoulin de NEGRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Alex Demoulin de NEGRO es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.

Dragonwell Tea Sippers

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Garrett Taylor va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dragonwell, Vincent Cheshire, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Radúz Korbuľák des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): En Casey Thompson va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-3.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dragonwell augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Casey Thompson es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Dragonwell va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aldo Enrique La Jara, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Casey Thompson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Casey Thompson després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aleksa Vasić va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): José Iván Machado de Dragonwell va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Kumaresh Achenbach de Dragonwell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.