Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847873

Amistoso (Int., RC) 730847873 Información oficial sobre el partido 730847873 en Hattrick

03.04.2024 10:00:00

SOF FC Alineación oficial del equipo 'SOF FC' en el partido 3 - 2 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SOF FC Alineación oficial del equipo 'SOF FC' en el partido 5 - 1 Las estrellas de Sanva Alineación oficial del equipo 'Las estrellas de Sanva' en el partido
Tiene mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOF FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Giancarlo Di Pilato va donar a SOF un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Giancarlo Di Pilato, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a SOF.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SOF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giancarlo Di Pilato va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giancarlo Di Pilato va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): SOF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Díaz de Ledesma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Díaz de Ledesma va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihály Cândea de SOF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cosmin Vecsei de SOF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Las estrellas de Sanva

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, estrellas seguien lluitant fins al final. Al minut 73, fruit d'aquests esforços, Gleb Chemezov va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gleb Chemezov va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el estrellas va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): estrellas van sortir al contraatac al minut 21, però Valerio Sáenz Adán va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): estrellas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.