Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847120

Amistoso (Int., RC) 730847120 Información oficial sobre el partido 730847120 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido 3 - 5 Taurus*Team Alineación oficial del equipo 'Taurus*Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Blue Newcastle Alineación oficial del equipo 'Blue Newcastle' en el partido 0 - 6 Taurus*Team Alineación oficial del equipo 'Taurus*Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue Newcastle

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Newcastle van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Tito Robalino.
  • 136 Minuto 19 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Loïc Rabot es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Karl Dida per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 19 passava a ser 2 - 0.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Karl Dida va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Newcastle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karl Dida, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcelino Lanuza Urries de Newcastle es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Taurus*Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Pierre-Yves Trinquier va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Taurus*Team va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 21.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Pierre-Yves Trinquier va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Simeon Pushkov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 58.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 71, quan Loïc Rabot va posar els visitants Taurus*Team per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Loïc Rabot va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 3 - 5 per a Taurus*Team.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Simeon Pushkov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Efraín Mercado es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 35 va aturar un penal a Florian Hanon.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Simeon Pushkov per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 55, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Mickaël Navarro gairebé marca per a Taurus*Team al minut 56 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 85 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.