Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846761

Amistoso (Int.) 730846761 Información oficial sobre el partido 730846761 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 2 - 5 FC Kannieshotski Alineación oficial del equipo 'FC Kannieshotski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 1 - 0 FC Kannieshotski Alineación oficial del equipo 'FC Kannieshotski' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Próspero Redondo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 42 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Próspero Redondo al minut 44, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al FNS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 40 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Próspero Redondo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FNS Jesús Izoaga quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Heribert Folguerola l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

FC Kannieshotski

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kannieshotski va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Crispin Spohn, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de Kannieshotski va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kristóf Hara va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Romel Lombana va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kannieshotski i marcant el 2 - 3.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): Kannieshotski va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 91, quan Arne Thommesen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.
  • 143 Minuto 92 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kannieshotski eren letals, i Ulpiano Espinoza va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 5 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amir Kacijan.