Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730846024

Amistoso (Int., RC) 730846024 Información oficial sobre el partido 730846024 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 2 - 4 1. FC Kopaná Alineación oficial del equipo '1. FC Kopaná' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 8 - 1 1. FC Kopaná Alineación oficial del equipo '1. FC Kopaná' en el partido
Está más tieso que su rival 7.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): Birras va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Jari Wannin, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Birras amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Emilio Silva en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): José Alejandro Fernández Larrinoa de Birras va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Birras va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pavel Pichl la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 206 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 90, tothom va saber perquè en Ramón De la Hera era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

1. FC Kopaná

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kopaná va ser finalitzada des de l'esquerra per Remo Stagi al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kopaná prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Samson Zouma.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Kopaná va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 58. Damiano Minazzato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Damiano Minazzato va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 4 per a Kopaná.