Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845795

Amistoso (Int., RC) 730845795 Información oficial sobre el partido 730845795 en Hattrick

03.04.2024 16:40:00

Iron Pumpkin F.C Alineación oficial del equipo 'Iron Pumpkin F.C' en el partido 5 - 4 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iron Pumpkin F.C Alineación oficial del equipo 'Iron Pumpkin F.C' en el partido 3 - 1 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
Tiene suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iron Pumpkin F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Bernardo Smarandescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Iron Pump, un peu providencial d'en Dagoberto Furacão va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Geraldo Tavares ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Iron Pump es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antônio Cambeva va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Antônio Cambeva es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Américo José Lopes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en José Geraldo Tavares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Iron Pump.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Iron Pump va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Dagoberto Furacão va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Paulo Cabral va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Iron Pump se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 96 (Ocasión de falta): Al minut 96, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Iron Pump per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 110, quan Dagoberto Furacão va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Mpho Tladinyane de Iron Pump va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Cabral.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Iron Pump Bendegúz Hellenbarth no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Petrucio Almeida Rocha es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Iron Pump, Paulo Cabral, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pedrinho Quilombo de Iron Pump, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Petrucio Almeida Rocha en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Benício Faro Nabuco de Iron Pump anava molt fort i col·locat però Petrucio Almeida Rocha no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Iron Pump Dagoberto Furacão, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Petrucio Almeida Rocha. El marcador continuava 5 - 4.

LINOSTEEL FB.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 6 minuts quan Quim Soares va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a LINOSTEEL.
  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Ariel Cruz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 30.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Benjamin Feitosa Diniz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jarbinhas Obara, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Benoît Philippart va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LINOSTEEL i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Elton Ipumirim anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a LINOSTEEL.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LINOSTEEL, Fausto Henrique Penna, col·locà la pilota just a les mans d'en Benoît Philippart. El marcador: 5 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Quim Soares de LINOSTEEL va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.