Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845598

Amistoso (Int., RC) 730845598 Información oficial sobre el partido 730845598 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 3 - 6 AFC KOB Alineación oficial del equipo 'AFC KOB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 1 - 2 AFC KOB Alineación oficial del equipo 'AFC KOB' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trufis

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 5 minuts, Manuel Núñez Alvar va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Trufis per la dreta va donar com a resultat un gol de Kajo Wilzinger al minut 80 que reduïa la distància a 2 - 5.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 89 minuts quan Arnau Sala-Vivé va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 6 per a Trufis.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Martínez de Rojas de Trufis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Arnau Sala-Vivé de Trufis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rodrigo Martínez de Rojas de Trufis per doble groga al minut 89.

AFC KOB

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 15 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Amado João Martins de AFC marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de AFC Jason Chamberlain va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Daniel Biordi va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a AFC.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Jørn Krabbe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Thomas Haandbæk va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Jonas Brøchner de AFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Regino Duren va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jonas Brøchner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Birk Kongshøj, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Birk Kongshøj va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el AFC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jonas Brøchner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jørn Krabbe de AFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vilhelm Uglebjerg de AFC es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.