Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845458

Amistoso (Int., RC) 730845458 Información oficial sobre el partido 730845458 en Hattrick

03.04.2024 13:00:00

vbsp Alineación oficial del equipo 'vbsp' en el partido 5 - 2 Soutuseura Melaveikot Alineación oficial del equipo 'Soutuseura Melaveikot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
vbsp Alineación oficial del equipo 'vbsp' en el partido 7 - 1 Soutuseura Melaveikot Alineación oficial del equipo 'Soutuseura Melaveikot' en el partido
Tiene mala suerte 7.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vbsp

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Even Engvik va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a vbsp.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Even Engvik va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. vbsp empatava el partit, 2 a 2, al minut 40.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Yağmur Lamih de vbsp, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, vbsp va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miko Kemppinen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de vbsp a 5 - 2. Ernest Perianu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): vbsp enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): vbsp va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Heber Duarte va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faber Houtart es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Even Engvik de vbsp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Soutuseura Melaveikot

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Saku Karvosenoja va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Saku Karvosenoja sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Vladimir Kurtušič que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Saku Karvosenoja va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jukka Leander de Soutuseura es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matti Tähkäpää de Soutuseura va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.