Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730844975

Amistoso (Int.) 730844975 Información oficial sobre el partido 730844975 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 0 - 6 Atletico Leroy Alineación oficial del equipo 'Atletico Leroy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Maño F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Maño F.C.' en el partido 0 - 3 Atletico Leroy Alineación oficial del equipo 'Atletico Leroy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Maño F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rayo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Werner Kriek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Rayo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Haroldo Angoares va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Zdeněk Haltmar de Rayo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Leroy

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Al minut 1 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ciro Visco.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Mohamed Hazoume des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hansueli Degelmann de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 43 de partit.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Atletico l'avantatge per 0 - 4. Jermaine Dorenberg en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ciro Visco va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Hansueli Degelmann va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ireneusz Głuszek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jacobo Avellaneda després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Niko-Matti Nivala va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciro Visco de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.