Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730844911

Amistoso 730844911 Información oficial sobre el partido 730844911 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido 1 - 4 cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido 2 - 2 cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pochotos

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Garat, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Alejandro Garat va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de César Valencia va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 90 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Sergio Irarraín va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 91 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

cdi yus

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Víctor Gasqué quedar desmarcat i marcar per a cdi al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Sifiye Dube que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a cdi l'avantatge per 1 - 3. Paco Fuentes González en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Adolfo Elejabeitia va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 41 de joc. Paco Fuentes González es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Martín Rotellar de cdi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Ortiga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Folgons.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eleuterio Guitart de cdi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Javier Folgons de cdi per doble groga al minut 91.