Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730844674

Amistoso (Int.) 730844674 Información oficial sobre el partido 730844674 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

C.D Caspe Alineación oficial del equipo 'C.D Caspe' en el partido 0 - 3 WSF Alineación oficial del equipo 'WSF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D Caspe Alineación oficial del equipo 'C.D Caspe' en el partido 0 - 6 WSF Alineación oficial del equipo 'WSF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Caspe

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manolo Winterfeld va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Òscar Rebés va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abibou Ouattara, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Abibou Ouattara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serhan Öztimur de Caspe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Òscar Rebés de Caspe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

WSF

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de WSF Joël Paillier va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kazimierz Cichopek va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, WSF va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ernesto Greco, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): WSF va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Quirijn Wilbers va quedar-se sol davant el porter Alejandro Viña, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Dawid Dominik va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Joël Paillier de WSF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el WSF va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lodovico Scussel s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lodovico Scussel de WSF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quirijn Wilbers.