Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730844046

Amistoso (Int., RC) 730844046 Información oficial sobre el partido 730844046 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

A.C. Metropolis Alineación oficial del equipo 'A.C. Metropolis' en el partido 3 - 4 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.C. Metropolis Alineación oficial del equipo 'A.C. Metropolis' en el partido 4 - 2 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Metropolis

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): mets equilibrava la balança al minut 42. En José Luis Casas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eugenio De Marco la va rematar Joakim Sahlby amb una magnífica volea que va fer pujar per a mets el 2 - 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Giancarlo Serena de mets va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del mets sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zbyszko Banachowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Casas de mets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fossa dei Leoni FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Eduardo Chapari va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Fossa va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Salva San Sebastián va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Salva San Sebastián de Fossa va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador de Fossa José Enrique Vita va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 75 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tauro Santa María va superar els defenses rivals per velocitat al minut 17 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Chapari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en José Enrique Vita va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eduardo Chapari amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Salva San Sebastián al minut 54 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Gay es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.