Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843987

Amistoso (Int.) 730843987 Información oficial sobre el partido 730843987 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 1 - 4 Vigeland Alineación oficial del equipo 'Vigeland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 1 - 5 Vigeland Alineación oficial del equipo 'Vigeland' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga. C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Felipe Capmany, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Fabian Lindermeyr va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabian Lindermeyr de Malaga. es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Vigeland

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vegard Fjelldal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Vigeland agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ottar Lien amb mestria.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Håkon Mathisen el va rematar Stig Rudi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Vigeland va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tor Fonnes, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Vegard Fjelldal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Odvar Stavrum, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vigeland va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Håkon Mathisen de Vigeland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.