Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843729

Amistoso (Int., RC) 730843729 Información oficial sobre el partido 730843729 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

AC Real Makikaz Alineación oficial del equipo 'AC Real Makikaz' en el partido 2 - 1 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Real Makikaz Alineación oficial del equipo 'AC Real Makikaz' en el partido 0 - 1 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Real Makikaz

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar AC Makikaz amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Walter Halling va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 120 Minuto 107 (Gol de falta): AC Makikaz va agafar avantatge al minut 107 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Walter Halling fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AC Makikaz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leonard Agnoli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a AC Makikaz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giorgio Concas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

San Román C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Román van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Alejandro Rodriguez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Xabier Dendariaena va entorpir al marcador d'en Ionuţ-Mihai Arbureanu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): El Román va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 82 amb un llançament de falta perillós. En Julio Gallego però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Rodriguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.