Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843579

Amistoso (Int., RC) 730843579 Información oficial sobre el partido 730843579 en Hattrick

03.04.2024 10:50:00

FC Wolfhuse Alineación oficial del equipo 'FC Wolfhuse' en el partido 3 - 4 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Wolfhuse Alineación oficial del equipo 'FC Wolfhuse' en el partido 1 - 3 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wolfhuse

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Wolfhuse aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Olivier Lagemann va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jost Chardonnens arribés a peus de Román Balsa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Wolfhuse el 2 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Després de 73 minuts de partit, Olivier Lagemann igualava per Wolfhuse en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Nick Eggspühler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean-Loup Pubert va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Rodrigo Nieva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hugo Kinzer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Wolfhuse per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Olivier Lagemann, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pedreña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Atxuri Arriada.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pedreña eren letals, i Baraquiel Golfín va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Marcos Ferrán Martínez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pedreña, Diego Rojas Tello, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Diego Rojas Tello va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Miguel Suárez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Helmi Jandel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.