Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843553

Amistoso (Int.) 730843553 Información oficial sobre el partido 730843553 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Herbel C.F. Alineación oficial del equipo 'Herbel C.F.' en el partido 6 - 2 Machico United Alineación oficial del equipo 'Machico United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Herbel C.F. Alineación oficial del equipo 'Herbel C.F.' en el partido 9 - 1 Machico United Alineación oficial del equipo 'Machico United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herbel C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Víctor López Blanco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Herbel es posava per davant!
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Herbel va ser Iván Ahicart.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ernesto Girondo es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Herbel va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arnoldo Orminzo va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Arnoldo Orminzo va pentinar un córner cap al segon pal que Raúl Picasso va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Herbel pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Pellejero va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Herbel per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor López Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Pellejero va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto João Farroba per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Víctor Moriña va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enrique Valverde, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentin-Alexandru Cotorobai de Herbel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Machico United

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Alberto João Farroba, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 25.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Alberto João Farroba de Machico després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.