Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843404

Amistoso (Int.) 730843404 Información oficial sobre el partido 730843404 en Hattrick

03.04.2024 15:20:00

C.U.S.A.A. Alineación oficial del equipo 'C.U.S.A.A.' en el partido 1 - 2 SV Calberlah Alineación oficial del equipo 'SV Calberlah' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.U.S.A.A. Alineación oficial del equipo 'C.U.S.A.A.' en el partido 0 - 1 SV Calberlah Alineación oficial del equipo 'SV Calberlah' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.U.S.A.A.

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): C.U.S.A.A. sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Louis-Philippe Dumont va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): C.U.S.A.A. va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Laurenţiu Axînti va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Justin Tréton va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.U.S.A.A. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lévy Michineau, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Bwana Kimanthi quasi empata el partit per a C.U.S.A.A., si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Laurenţiu Axînti, el jugador de C.U.S.A.A. va ser expulsat al minut 34.

SV Calberlah

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 20 i semblava que Calberlah desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Goofy Hove va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Schorsch Zak arribés a peus de Goofy Hove, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Calberlah el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Edmond Mutrux es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 24, però el porter va aturar el seu xut.