Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730843027

Amistoso 730843027 Información oficial sobre el partido 730843027 en Hattrick

03.04.2024 21:50:00

Sporting Clube Lisboa Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa' en el partido 2 - 1 SVP "All Stars" FC Alineación oficial del equipo 'SVP "All Stars" FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Clube Lisboa Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Lisboa' en el partido 3 - 0 SVP "All Stars" FC Alineación oficial del equipo 'SVP "All Stars" FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Clube Lisboa

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Fernando Sarzedas de SCL empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): SCL prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en Jesus Luz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Dariusz Sadecki de SCL va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 11, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Yordan Grekov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lúcio Ferreira Trindade hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Yordan Grekov de SCL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamil Gücer de SCL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SVP "All Stars" FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Adolfo Palmira va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 7 de joc. Samuil Gogol es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Dennis Olf va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eckbert Verden, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adolfo Palmira va ser clau en la jugada d'atac de Stars" al minut 87, quan ell mateix va fer una passada brutal a Dennis Olf, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.