Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842850

Amistoso (Int., RC) 730842850 Información oficial sobre el partido 730842850 en Hattrick

02.04.2024 18:25:00

Fortuna Traiders TV Alineación oficial del equipo 'Fortuna Traiders TV' en el partido 1 - 5 Polar FC Alineación oficial del equipo 'Polar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fortuna Traiders TV Alineación oficial del equipo 'Fortuna Traiders TV' en el partido 5 - 2 Polar FC Alineación oficial del equipo 'Polar FC' en el partido
Es un cenizo 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Traiders TV

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Traiders. A fi d'aconseguir el 1 - 5, van tocar-la en curt per tal que Nguyễn Văn Ngọc xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Juan Morgado va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Nguyễn Văn Ngọc va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Marco Antonio Olivera va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Polar FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lars Gunnar Fredbrant va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Błażej Rogala la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Bohuš Mitrenga va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Błażej Rogala va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arent Rothén va augmentar l'avantatge de Polar a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Polar va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lars Gunnar Fredbrant.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Adrian Wasyluk era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en David Joelsson però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Błażej Rogala de Polar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bohuš Mitrenga de Polar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.