Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842829

Amistoso 730842829 Información oficial sobre el partido 730842829 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido 4 - 2 Vallekamaños Alineación oficial del equipo 'Vallekamaños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido 4 - 1 Vallekamaños Alineación oficial del equipo 'Vallekamaños' en el partido
Tiene un resultado normal 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Aranesa

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vallekamaños. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gurutz Goronaeta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aranesa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 33.
  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Aggur Azza de Aranesa va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Adrian Hauşi, que no va perdonar.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Aranesa prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Adriano Lejón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Hauşi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Aranesa.

Vallekamaños

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): El António Gentil de Oliveira va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Vallekamaños. 0-1.
  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Jesus Graúdo de Vallekamaños va marcar de penal l'empat al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Calvino Martins quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en António Gentil de Oliveira.