Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842778

Amistoso (Int.) 730842778 Información oficial sobre el partido 730842778 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 6 - 0 Zhang Huiwen C.F. Alineación oficial del equipo 'Zhang Huiwen C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 8 - 0 Zhang Huiwen C.F. Alineación oficial del equipo 'Zhang Huiwen C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 7.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cogollos F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Cogollos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Alexandre Dacón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cogollos a 2 - 0. Saverio Gunsch va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bertil Lifborn va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cogollos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alexandre Dacón va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Cogollos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xaver Trurig des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jon Azpiri es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Gavrilo Repčić va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Alexandre Dacón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Gavrilo Repčić va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Jesús Decia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gavrilo Repčić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Zhang Huiwen C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nikolaos Tzanetos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Huiwen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Sigurd Kristensen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sigurd Kristensen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rainer Thum.