Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842174

Amistoso 730842174 Información oficial sobre el partido 730842174 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 1 - 6 Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PITARQUE Alineación oficial del equipo 'PITARQUE' en el partido 1 - 5 Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PITARQUE

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PITARQUE contenien la respiració mentre en Francisco Valera s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en David Uixera va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Real Fantasmitaa

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Fantasmitaa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 34, quan Goulven Lavaud va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Juan Martín Rodriguez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Juan Martín Rodriguez de Fantasmitaa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Jarno Connart va pentinar un córner cap al segon pal que Jacinto Neves va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Darab Dadebala va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 1 - 5 per a Fantasmitaa.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Arnau Rovira va augmentar l'avantatge de Fantasmitaa a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Jarno Connart de Fantasmitaa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Rovira.