Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841911

Amistoso 730841911 Información oficial sobre el partido 730841911 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido 4 - 3 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido 1 - 1 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebordaos

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El contraatac de Rebordaos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Nikanor Ozkaritz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rebordaos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roberto Escurra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Roberto Escurra, corrent com un esperitat, superà primer Benjamí Valldeoriola per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Rodolfo Gil Camuñas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Rebordaos, al minut 84. El marcador va canviar a 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Karl-Göran Ångbom al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Andrés Pinto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Isaac Clarà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Karl-Göran Ångbom va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Escurra de Rebordaos es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

AlaSaca FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Salva Eleizamendi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ken Kristofer Reynoso quedar desmarcat i marcar per a AlaSaca al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Iñaki Rebolledo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Chema Bailo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iñaki Rebolledo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AlaSaca Henrik Hansen quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Firmino Glória l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Fares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.