Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730841669

Amistoso (Int., RC) 730841669 Información oficial sobre el partido 730841669 en Hattrick

02.04.2024 21:15:00

Botzko Alineación oficial del equipo 'Botzko' en el partido 0 - 7 Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Botzko Alineación oficial del equipo 'Botzko' en el partido 1 - 4 Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botzko

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): En Sando Hitov, al minut 14 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Yüce 'Pilen' Mücap el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vasil Bonchev va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Jeffrey De La Piedra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sando Hitov va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Yüce 'Pilen' Mücap el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 78 amb una falta ben llançada per en César Suárez, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sando Hitov no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasil Bonchev de Botzko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Skogshyddan

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de Skogshyddan Yüce 'Pilen' Mücap va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 32 pels visitants. En Yuriy Slyusarenko va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Emil Gębalski va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Skogshyddan.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Skogshyddan l'avantatge per 0 - 4. Simon Lailler en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Tarin Panturattanasriyothin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tuomas Hakamäki, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Tarin Panturattanasriyothin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Skogshyddan, Samuel Kwami, que va marcar, sense saber com, el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Lyubomir Todorov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lech Kucner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.