Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840499

Amistoso (Int., RC) 730840499 Información oficial sobre el partido 730840499 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Sporting Aller Alineación oficial del equipo 'Sporting Aller' en el partido 1 - 4 STATUARIO FC Alineación oficial del equipo 'STATUARIO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Aller Alineación oficial del equipo 'Sporting Aller' en el partido 1 - 3 STATUARIO FC Alineación oficial del equipo 'STATUARIO FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Aller

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Manolo Cendrer de Sporting va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Bogdan Yanev no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tancredi Leopardi.

STATUARIO FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Randolph Wischhusen posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de STATUARIO, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Randolph Wischhusen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Libero Nicotra va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Randolph Wischhusen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a STATUARIO. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Libero Nicotra es va quedar sol davant del porter, al minut 16. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 206 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Sigismondo Trischitta que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Roberto Minervino, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. STATUARIO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Randolph Wischhusen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cristian Horodincă va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sigismondo Trischitta de STATUARIO es va guanyar la targeta groga merescudament.