Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840488

Amistoso 730840488 Información oficial sobre el partido 730840488 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Sobradillo 40 Alineación oficial del equipo 'Sobradillo 40' en el partido 4 - 4 Caleta FOF Alineación oficial del equipo 'Caleta FOF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sobradillo 40 Alineación oficial del equipo 'Sobradillo 40' en el partido 5 - 0 Caleta FOF Alineación oficial del equipo 'Caleta FOF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sobradillo 40

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Avelino Terrona va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sobradillo.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Sobradillo va augmentar la diferència quan Raúl Compains no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Sobradillo s'avançava en el marcador després que en Barthold Jusinger xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Avelino Terrona ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sobradillo es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Ong Liang Ah va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sobradillo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barthold Jusinger de Sobradillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manel Capus de Sobradillo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manel Capus se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Compains es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Caleta FOF

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Abdon Besses entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caleta, un peu providencial d'en Ferran Vellver va situar el 2-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 35 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Eugeni Tarrench de Caleta marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Miguel González Guezno, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 62.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sobradillo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Pere Pedescoll la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Caleta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 4 arribava al minut 90.