Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840416

Amistoso (Int., RC) 730840416 Información oficial sobre el partido 730840416 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 4 - 6 Muay Thai Alineación oficial del equipo 'Muay Thai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 3 - 2 Muay Thai Alineación oficial del equipo 'Muay Thai' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Egara

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francesc Torregrosa de Egara va fer un bon esprint per escapar-se de Chiang Long Yun i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Fredy 'Mercury' Seger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jordi 'El Niño' Caballer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Egara es posava per davant 3 a 2.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Francisco Serra la va rematar Francesc Torregrosa amb una magnífica volea que va fer pujar per a Egara el 4 - 5.

Muay Thai

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 12. L'anotador per Muay va ser Vanja Penkala, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ángel Miguel Moreno marqués l'empat. Al minut 38 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Vanja Penkala que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb 82 minuts jugats, Kiran Shetty de Muay va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kiran Shetty de Muay l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 83 de partit.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 4 - 6 per sobre quan Ángel Miguel Moreno va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Che Abdul Rasyid Asmawi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Che Abdul Rasyid Asmawi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Muay a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Samad Umar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.