Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840104

Amistoso (Int., RC) 730840104 Información oficial sobre el partido 730840104 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 2 - 5 Soccergays Offenbach Alineación oficial del equipo 'Soccergays Offenbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 1 - 3 Soccergays Offenbach Alineación oficial del equipo 'Soccergays Offenbach' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeToso y TePandemio

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Tepandemio va acabar amb la pilota als peus de Aitame Manzanera que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tepandemio van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Álvaro Churruca en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Juan Mateos va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Derick Gonçalves, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alar Rozpide.

Soccergays Offenbach

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bengt-Erik Eggin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 una excel·lent centrada de Juri Laurenzio va arribar a Bengt-Erik Eggin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Jody Piccolo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de -gays OF i marcant el 0 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Elmo Hyvönen va augmentar l'avantatge de -gays OF a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Juri Laurenzio va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 54 de joc. Giuseppe Di Silvestro es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 5. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giuseppe Di Silvestro es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Piotr Wilamowski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.