Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730838185

Amistoso 730838185 Información oficial sobre el partido 730838185 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

U.E. Cabanes Alineación oficial del equipo 'U.E. Cabanes' en el partido 3 - 5 carlutinux Alineación oficial del equipo 'carlutinux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Cabanes Alineación oficial del equipo 'U.E. Cabanes' en el partido 2 - 0 carlutinux Alineación oficial del equipo 'carlutinux' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Cabanes

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ramsès Vellver va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 32.
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Cabanes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Axular Aizpiri en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 70 de partit i el marcador es posà 3 - 5 quan en Cedric Marquant, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Cabanes a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cedric Marquant va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Kakha Gogitidze va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Jorge Orosmán Dorrego va estar a punt d'empatar per a Cabanes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kakha Gogitidze va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Cabanes Antonio Giance quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Axular Aizpiri va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

carlutinux

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carlutinux eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Vittorio Pierlorenzi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mpourikas 'Mbappé' Sakaridis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Carlutinux, al minut 28. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Carlutinux va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 34, quan João Frias, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Vittorio Pierlorenzi va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Carlutinux.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Chow Ting Jing va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Félix Martínez Pastor va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.