Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837550

Amistoso (Int.) 730837550 Información oficial sobre el partido 730837550 en Hattrick

03.04.2024 15:20:00

FC Brasero Alineación oficial del equipo 'FC Brasero' en el partido 0 - 6 Rock and Roll Stars Alineación oficial del equipo 'Rock and Roll Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Brasero Alineación oficial del equipo 'FC Brasero' en el partido 3 - 7 Rock and Roll Stars Alineación oficial del equipo 'Rock and Roll Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brasero

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jack Leijnse i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Brasero, però el xut de Énès Pechoux va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aristote Olomide de Brasero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rock and Roll Stars

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brasero. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Augustine 'Sauron' Sibajene la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Stars es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joni Pruikkonen va augmentar l'avantatge de Stars a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Louis Dooijer va augmentar l'avantatge de Stars a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Juan Eduardo Ugarte de Stars va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Buenaventura Zarzo va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Augustine 'Sauron' Sibajene de Stars l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 15 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 15 per Guillermo Alfredo Fernández va anar a parar a la creueta.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Stars a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jopie 'Rob Roy' Hoffman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jopie 'Rob Roy' Hoffman va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Alfredo Fernández de Stars es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Guillermo Alfredo Fernández de Stars va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.