Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837530

Amistoso (Int., RC) 730837530 Información oficial sobre el partido 730837530 en Hattrick

03.04.2024 16:30:00

Team Paisley Alineación oficial del equipo 'Team Paisley' en el partido 2 - 1 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Paisley Alineación oficial del equipo 'Team Paisley' en el partido 2 - 1 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Paisley

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Ljudevit Reif estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Domenico Cipollina va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 37.
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): El porter de Paisley va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Domenico Cipollina va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pieterjan Lorette va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Paisley per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ljudevit Reif, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Rafael Arteaga va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antonio Ivaneža va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Thilo Asboth va xutar a fora.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Elorri Larrozea va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Žan Luka Toplišek de Vulcanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.