Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837387

Amistoso (Int., RC) 730837387 Información oficial sobre el partido 730837387 en Hattrick

04.04.2024 01:00:00

Falcons FC 20 Alineación oficial del equipo 'Falcons FC 20' en el partido 5 - 2 FC Wädenswil 2 Alineación oficial del equipo 'FC Wädenswil 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Falcons FC 20 Alineación oficial del equipo 'Falcons FC 20' en el partido 7 - 2 FC Wädenswil 2 Alineación oficial del equipo 'FC Wädenswil 2' en el partido
Tiene mala suerte 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falcons FC 20

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Falcons contenien la respiració mentre en Steve Wendland s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Steve Wendland de Falcons, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): En Carlos Cornel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Hunter Cammack la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Falcons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Steve Wendland va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Cornel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Falcons.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Falcons ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Brown, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Butler de Falcons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Cornel de Falcons es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

FC Wädenswil 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Wädenswil van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Bachert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Josselyn Rimbault de Wädenswil va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Josselyn Rimbault quasi aconsegueix empatar per Wädenswil al minut 24, però Mickey Malley va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignaz Dellemann de Wädenswil va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nik Aucker que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.