Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730837126

Amistoso 730837126 Información oficial sobre el partido 730837126 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Vecindario Team Alineación oficial del equipo 'Vecindario Team' en el partido 1 - 3 Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vecindario Team Alineación oficial del equipo 'Vecindario Team' en el partido 2 - 1 Granatensis U.D. Alineación oficial del equipo 'Granatensis U.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vecindario Team

Goles Goles

  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Luis Valdés Arango es va complicar la vida al minut 10 intentant esquivar Ginés Bouvier en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Granatensis, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Marnix Verver va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Granatensis U.D.

Goles Goles

  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 78 minuts quan Jorge 'Shooterking' Ros va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pere Navarro Rubio, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Gian Carlo Varcaro va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Granatensis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Ricardo Ayetxu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Juan Enrique Romay va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Enrique Romay de Granatensis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.