Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730836636

Amistoso (Int.) 730836636 Información oficial sobre el partido 730836636 en Hattrick

03.04.2024 17:20:00

GrandmasterB Alineación oficial del equipo 'GrandmasterB' en el partido 0 - 10 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
GrandmasterB Alineación oficial del equipo 'GrandmasterB' en el partido 0 - 8 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GrandmasterB

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gelwin Hehenkamp.

F.C. ULTRA SOLO

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Manolo Asturg va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ULTRA, Tim Edvinsson, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Ian Trier va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gustavo Torlacoff va augmentar l'avantatge de ULTRA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Tom Rose va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a ULTRA.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): ULTRA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Aston Gustavsson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Odil Sodiqov, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tom Rose va acabar en una passada genial cap al jugador de ULTRA Gustavo Torlacoff, que va marcar el 0 - 7.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Gustavo Torlacoff des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Gustavo Torlacoff va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tom Rose, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 9.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ULTRA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gerhard Hermann va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 10 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ian Trier de ULTRA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gerhard Hermann es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.