Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730836581

Amistoso (Int.) 730836581 Información oficial sobre el partido 730836581 en Hattrick

03.04.2024 22:50:00

Malaquías Concha FC Alineación oficial del equipo 'Malaquías Concha FC' en el partido 7 - 1 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Malaquías Concha FC Alineación oficial del equipo 'Malaquías Concha FC' en el partido 8 - 2 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaquías Concha FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar Malaquías amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. José Carlos Botello va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Malaquías va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rodrigo Moñiz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en José Carlos Botello va augmentar l'avantatge de Malaquías a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dickie Goodwin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Malaquías.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Malaquías va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oleg Ishevskiy, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Malaquías pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aitor Ayala va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aitor Ayala es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Carlos Botello va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Gian Luigi Raimondo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bengt-Erik Pettersson de Malaquías va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S.S. Capital SpA

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Capital van mostrar una bona compenetració quan al minut 55 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Myron Marcum va rematar sense oposició al fons de la xarxa.