Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730836257

Amistoso (Int., RC) 730836257 Información oficial sobre el partido 730836257 en Hattrick

03.04.2024 20:45:00

Norse Hoplites Alineación oficial del equipo 'Norse Hoplites' en el partido 5 - 1 CARAHUE C.D. Alineación oficial del equipo 'CARAHUE C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Norse Hoplites Alineación oficial del equipo 'Norse Hoplites' en el partido 8 - 1 CARAHUE C.D. Alineación oficial del equipo 'CARAHUE C.D.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Norse Hoplites

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Hoplites va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Emanuel Lamas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Sigurmann Eysteinsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ólafur Björn Þórarinsson es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Hoplites va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vincenzo Spagnulo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Sigurmann Eysteinsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Yde, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

CARAHUE C.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Hernán Herrera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CARAHUE, un peu providencial d'en Justino Simancas va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jairo Llovera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Ambrosio Orozco va estar a punt de posar per davant a CARAHUE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Júlían Sumarliðason va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jairo Llovera va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Baldomero Montilla, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cecilio Amaya de CARAHUE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.