Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835586

Amistoso (Int., RC) 730835586 Información oficial sobre el partido 730835586 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Amargats Alineación oficial del equipo 'Amargats' en el partido 0 - 4 VRN UNITED Alineación oficial del equipo 'VRN UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amargats Alineación oficial del equipo 'Amargats' en el partido 1 - 3 VRN UNITED Alineación oficial del equipo 'VRN UNITED' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amargats

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marat Khamatgaliev va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Amargats van sortir al contraatac al minut 86, però Raimund Stampfer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

VRN UNITED

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a VRN UNITED prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mete Hoşgör.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Khristofor Sinyushkin va augmentar l'avantatge de VRN UNITED a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Fedor Atanov va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 50 de joc. Radiy Gokov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Fedor Atanov va anar a parar al cap de Radiy Gokov que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a VRN UNITED el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Manuel Vega Gallego va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vissarion Sasin, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Radiy Gokov es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.